به گزارش دنیای سرمایه گذاری آنلاین به نقل از ایسنا، عبدالامیر یاقوتی با اعلام این خبر افزود: ملاک عمل در این مصوبه، میزان مصرف برق سال ۱۴۰۰ است و ادارات باید مصرف خود را نسبت به سال تعیین شده کاهش دهند.
وی با بیان اینکه از طریق راهکارهای ساده قابلیت بهینهسازی و کاهش مصرف برق وجود دارد، ادامه داد: خاموش کردن روشناییهای اضافه، تنظیم سیستم سرمایشی روی دمای آسایش، خاموش کردن سیستمهای اداری و کامپیوتری غیرضروری و غیره از جمله راهکارهای بی هزینهای است که با رعایت این موارد میتوان به شاخص ۳۰ درصدی تعیین شده برای کاهش مصرف برق در ساعات اداری دست یافت.
مدیرکل مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر درباره برنامه کاهش مصرف برق در ساعات غیراداری نیز گفت: ادارات موظفند مصرف برق خود را در ساعات غیراداری ۶۰ درصد کاهش دهند.
یاقوتی ادامه داد: در مجموع تعویض لامپها و چراغهای پرمصرف، از برق کشیدن وسیلههای برقی، استفاده از سنسورهای روشنایی هوشمند، استفاده از نور طبیعی در طول روز، بستن درب و پنجرهها هنگام استفاده از وسایل سرمایشی، استفاده از پروژکتورهای LED برای مسائل امنیتی مجموعه، رنگ آمیزی فضا با رنگهای روشن، استفاده از لامپ LED و SMD برای روشنایی گسترده و خاموش کردن لامپهای اضافی از جمله راهکارهای کاهش مصرف برق ادارات به شمار میروند.
مدیرکل مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر، پتانسیل کاهش مصرف برق ادارات در پیک بار را ۱۰۰۰ مگاوات عنوان و خاطرنشان کرد: این میزان در سال گذشته ۸۰۰ مگاوات بود که با اعمال استانداردهای سختگیرانه و نظارت دقیق، برای کاهش ۱۰۰۰ مگاواتی مصرف برق ادارات در پیک مصرف هدفگذاری شده است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام