پایگاه خبری دنیای سرمایه

پایگاه خبری دنیای سرمایه:

وزارت نفت، چشم انتظار وزیری کارآمد با مدیریت جهادی ‎

گمانه زنی در خصوص وزرا و اعضای هیات دولت یکی از موضوعات روز رسانه های گروهی است ، که مخاطبان بسیاری دارد. اما ملاک انتخاب این افراد برای تصدی این وزراتخانه ها، بویژه وزارت نفت چیست ؟

در حال حاضر مهم‌ترین مشکل وزارت نفت ،طی ۳ دهه اخیر معضل مدیریت و عدم مقبولیت و ناکارآمدی وزیر نفت و معاونان کلیدی این وزارتخانه به علت عدم آشنایی و ناتوانی شان در عرصه میدان نفت و گاز و پتروشیمی و عدم بهره وری رشد تولید و همچنین کوچ بی ضابطه مدیران غیر تخصصی به بدنه وزارت نفت بوده که رمق این وزارتخانه را گرفته است.
‎وزارت نفت، امروز وزیری می خواهد که پله پله از رده کارشناسی تا مدیریت را در مناطق عملیاتی نفت و گاز و پتروشیمی طی کرده باشد و توان هماهنگی و مدیریت بهینه منابع انسانی را در ستاد و صف داشته باشد تا بتواند چرخ صنعت نفت و گاز را بچرخاند و هم در حوزه منابع انسانی متخصص تمرکز جدی داشته باشد.همچنین فرتوت و بازنشسته نباشد تا توان مدیریت جهادی را در این مقطع حساس در وزارتخانه داشته باشد و در عین حال در صنعت نفت کارشناس و با تجربه و از جنس صنعت نفت کشور باشد.
‎متاسفانه هم اوجی ، هم زنگنه و هم میرکاظمی از خارج از نفت ، بدون تخصص و سابقه نفتی به وزارت نفت آمدند و در حالی تصدی مسوولیت وزارت نفت به آنها سپرده شد که به علت عدم توانمندی و بی تجربگی در حوزه عملیات و صف ،ساختار و سیستم وزارت نفت را با آوردن معاونان و مدیران ضعیف برهم زدند و شاکله وزارت نفت ناکارآمد شد و همین علت، مشکل انرژی کشور امروز به بحران تبدیل شده است.
‎محمدصادق عظیمی‌فر فرزند سردار عظیمی فر که چندماه پیش با حکم رییس بنیاد مستضعفان به عنوان مدیرعامل شرکت انرژی‌گستر سینا منصوب شده،سودای یکشبه ره صدساله رفتن و استقرار در وزارت نفت را در سر دارد.
‎رضا دهقان، معاون توسعه شرکت ملی نفت هم که داماد حجت‌الاسلام ناطق نوری است و چندین پایه ترفیعی ناگهانی نیز به همین علت در نفت گرفته، گزینه دوم است که اقامت کانادا را نیز دارد.
گزینه سوم مرضیه شاهدایی است که زنگنه با توجه به شعارهای حضور بانوان در وزارت نفت درصدد است که همچنان بعد از ۱۶ سال تصدی وزارت نفت از طریق معرفی شاهدایی به پزشکیان که فاقد اعتبار و اقتدار و توان مدیریتی در بین نفتی هاست، به عنوان وزیر نفت در سایه ۴ سال دیگر وزارت نفت را مدیریت از راه دور و از منزل نماید.
با مطرح شدن این ۳ گزینه و یا اسامی دیگری نظیر عبدالحمید امامی و
‎ محمود رضا آستانه و … که علی رغم اینکه چندین سال است که بازنشسته شده اند و دو تابعیتی هم می باشند و با لابی گری فراوان در صدد معرفی به عنوان وزیر نفت به مجلس می باشند،باید اذعان داشت که باید فاتحه وزارت نفت را در دولت چهاردهم خواند و شیشه ترک خورده وزارت نفت به پاشنه آشیل دولت پزشکیان تبدیل خواهد شد.

پایان پیام./

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات