پایگاه خبری دنیای سرمایه

مدیرعامل شرکت دانش بنیان آپافن:

صادرات نساجی ایران حتی به یک میلیارد دلار هم نمی رسد

به گزارش دنیای سرمایه گذاری آنلاین،شرکت دانش بنیان آپافن از ابتدای فعالیت ماشین آلات وایندر سفت پیچ نخ، ماشین وایندر شل پیچی و سفت پیچی، ماشین وایندر چند لاکنی نخ، ماشین وایندر کلاف به بوبین، سیستم کنترل کیفیت نخ های فانتزی، شامل انواع سنسورهای تشخیص نوری و… را به مصرف کنندگان عرضه کرده است.

مهندس  فرید وکیلی مدیرعامل شرکت دانش بنیان آپافن که با ماهنامه دنیای سرممایه گذاری سخن می گفت با ارائه مطلب بالا، بزرگترین وجه تمایز محصولات این شرکت با دیگر شرکت های تولیدکننده را استفاده و پیدا نشدن فناوری های روز آمد در محصولات این شرکت می داند و توضیح می دهد: این امر باعث درون سازی فناوری و در نهایت بهبود کیفیت محصولات خروجی همراه با ضریب تولید بیشتر و بهره وری بالای مجموعه های استفاده کننده از محصولات آپافن شده است. وی بومی بودن تمام مراحل تولید، هزینه کمتر نسبت به نمونه های خارجی، کیفیت بالا و اعتمادسازی، قابلیت تعمیر بر اساس نیاز و خواست مشتری و چند منضوره بودن را از دیگر مزایای محصولات شرکت متبوع خود بر می شمارد و درباره تاثیر بخش تحقیق و توسعه شرکت آپافن بر پیشرفت های به دست آمده، اضافه می کند: واحد تحقیق و توسعه این شرکت تمام تلاش خود را برای تجدید فناوری با مهندسی معکوس دستگاه های وایندر به کار بسته است و هم اکنون این بخش روی دو سری از این دستگاه ها فعالیت می کند که اگر برنامه ها طبق روال پیش برود، این دستگاه ها در اسفندماه به محصولات اضافه خواهد شد.

فرید وکیلی با اشاره به مجموعه تلاش این شرکت برای کاربرد فناوری های روزآمد، تولیدات این شرکت را قابل رقابت با نمونه های خارجی می داند و در این باره اضافه می کند: به جرات می توانم بگویم که در برخی موارد محصولات شرکت آپافن حتی از نمونه های خارجی هم باکیفیت تر است.

وی صنعت نساجی را از قدیمی ترین و مهمترین صنایع جهان می داند که به دلیل نقش قابل توجه در ایجاد اشتغال و توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی که ایجاد می کند، همواره مورد توجه مدیران و مسئولان کشورها بوده است.

مهندس وکیلی درباره جایگاه صنعت نساجی ایران توضیح می دهد که قرار بود بر اساس سند چشم انداز در افق ۱۴۰۴ صنعت نساجی ایران به رتبه سوم خاورمیانه و رتبه پنجاهم جهان برسد، اما هم اکنون نام ایران در این فهرست ۵۰ کشور مشاهده نمی شود. او می گوید که قرار بوده میزان صادرات نساجی ایران به ۳ میلیارد دلار در سال برسد اما هم اکنون میزان صادرات ایران حتی به یک میلیارد دلار هم نمی رسد، این در حالیست که به گفته کارشناسان ایران وضعیت صادرات بیش از ۱۲ میلیارد دلار منسوجات پوشاک، کفش و چرم را دارد.

فرید وکیلی در بخش دیگری از سخنانش به تاثیر استفاده از ابزار پیشرفته در بهبود کیفیت و بهره وری در کار اشاره می کند و می گوید: کاهش تعداد کارکنان به دلیل اتوماسیون و پایین آمدن هزینه های ثابت از دیگر مزایای استفاده از ماشین آلات پیشرفته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه مشکلاتی پیش روی صنعت ماشین سازی قرار دارد، یکی از دغدغه های مهم تولیدکنندگان را تردید در افزایش میزان تولید محصول با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی دانست و گفت: نبود حمایت های دولت و عدم ارائه تسهیلات بانکی برای رفع نیازهای تولید، همچنین رکود بازار مصرف از دغدغه های تولیدکنندگان است.

وی در پایان با بیان اینکه از شرکت آپافن به مانند سایر شرکت ها با مشکلاتی مانند نوسان قیمت ارز و تورم مواجه است، گفت: ما محصولی را طراحی، تولید و برآورد قیمت می کنیم، اما در جریان ارائه به بازار شرایط اقتصادی تغییر می کند و این امر روی قیمت نهایی آن تاثیر می گذارد. درخواست مهم ما از دولت و مسئولان حمایت از تولیدکننده و کارگر ایرانی است. فقط باید به کارشناسان ایرانی اعتماد کرد و از ورود اجناس و محصولات مشابه  خارجی به کشور جلوگیری کرد.

پایان پیام./

به این مطلب امتیاز دهید.
تبلیغات